Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 7 0 7 0 7
2 Gärds Köpinge IF 1 0 1 0 1
3 Åhus Horna BK Svart 1 0 1 0 1
4 Tollarps IF Vit 1 0 1 0 1
5 Fjälkinge IF 1 0 1 0 1
6 Wä IF Orange 1 0 1 0 1
7 Nosaby IF 1 1 0 1 0 1
8 Ovesholms IF 1 0 1 0 1
9 Näsby IF 0 0 0 0 0
10 Kristianstad FC Randig 0 0 0 0 0

Match

Ovesholms IF

Slottsvallen Ovesholm
24 april 2016
10:00

Everöds IF

Referat

Referat: Ovesholms IF - Everöds IF

Då var det dags att inta den vackra Slottsvallen för möta Ovesholms IF denna soliga söndagsförmiddagen.
Våra grabbar kom mer taggade än vanligt och ja....rakt ut i skogen och lekte tillsammans :-) :-) :-)

(Notis: efter att få ta del av Ovesholms egna "ordningsdam" ljudligt tala om för allas våra barn att ingen får beträda A-planen, ingen vågade ens gå nära den därefter utan prydligt smyga runt den - det är respekt och lite "fotbollsfostran" :-) )

Efter vår numera obligatoriska samling i omklädningsrummet var det dags att ge Anton kaptensbindeln för dagen och bära laget genom matchen. Ett av dagens ledord var att hålla uppe ett passningsspel och alla ska hjälpa till i vårt försvarsspel - men framförallt ha roligt på planen!
Matchen skulle rullas igång av Ovesholm och våra grabbar skulle anfalla direkt på avsparken, det var ett hungrigt gäng grabbar som verkligen tog orden på allvar. Alla anföll direkt och vi fick ett spelövertag på deras planhalva längre stunder med många fina passningar till varandra och ett par fina skott på mål. Deras försvar fick verkligen stå upp och kämpa för hålla oss borta. Ovesholm var inte alls ofarliga, tvärtom, när de fick tag på bollen gjorde de snabba omställningar och var snabbt uppe vid vårt mål.
Vi hade ett mål innan matchen och det var ju vårt försvar - alla skulle hjälpa till hemåt för att försvara och hjälpa vår målvakt under hela matchen.
Sättet våra grabbar försvarade sig var beundransvärt, vi hade vid flertalet tillfällen varit högst uppe vid deras mål och Ovesholm hade fått upp bollen till sina anfallare...men vem var inte där om inte någon av våra grabbar hemspringande som aldrig förr och försvarade vårt mål till fullo.
Vi var nog alla lika imponerande av deras insats denna dag.
Det blev ett par mål för vår del och dessa firades med enorma glädjeskutt på alla håll o kanter.
När grabbarna blev utbytta och fick sitta på bänken för vila en stund, var de ofta snabba med frågan om när de skulle in på plan igen...idag var de alla på riktigt spelhumör.

Det var en mycket bra match sett till helheten med både inställningen hos våra spelare, tillresta åskådare till båda lagen hejandes med många positiva ord , domare som tydligt visade vems bollen var...en match i solsken med vårvärme! Allra bäst var nog ändå lagets gemensamma vågen hand i hand tllsammans för att tacka vår publik - ett minne att bära med sig för alltid!!!

PS: De har nog redan "glömt" hur länge 2x20min är och hur stor en 7-manna plan var...detta var deras kommenterar för endast 2 veckor sedan!

Deras utveckling på fotbollsplanen är en fröjd att få vara med att uppleva - vilket glatt gäng!